Mr.Nuffnang sayer!!

SweeTy..

Friday, February 18, 2011

Lucky Again...

Alhamdulillah...
Agaknya bulan ini rezeki aku lebih cket kot..
Sangat-sangat bersyukur...
Malam ni sekali lagi aku bertuah..
Untuk bulan ni, ni kali ke 4 aku menang GA or Contest..
Mungkin di sebalik setiap kesedihan, akan ada kegembiraan...
Alhamdulillah...
Insya'Allah esok aku tunjuk adiah yang aku dapat ptg td..
Malam ni lak nak tau ape aku dapat?
Dapat topup free RM5..
Nak tahu dari sape?

♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

10 comments:

  1. sebab CB x msk GA dis month..tuh pasl mimie menang..ahhahah..tak tak tak..joking2 jek..congrats ek! :P

    ReplyDelete
  2. jeless!
    nyesal tak join yg akak dh tag najwa.klu tak akak x dpt nyer.hehehehe
    tahniah.

    ReplyDelete
  3. @b a m b a m ' s alaaa...sekali-sekale kasi la kiter menang plak..
    CB byk sgt kot menang..
    asik kuar je name CB ni...
    ajar la jampi serapah tu cket kt kter ni..
    hahahahha

    ReplyDelete
  4. @najwa napatah hahaha!! pasni najwa join je sume yg akak tag yee..
    ni tgh siapkan yg najwa tag gak ni..
    esok la nk post..
    x larat dh nak siapkan 100%..
    hehehhe

    ReplyDelete
  5. wahhh...congrate2 !! :) best nyee !!


    nak letak love tu ? hehe...nahh... ♥♥♥♥♥♥♥ copy ni ^^ ima bagi banyak-banyak :)

    ReplyDelete
  6. @imaza93mekaseh yee...
    nnt kiter join ima punye contest plak..
    hehehhe

    ReplyDelete
  7. @khaifaiz mekaseh ye khaifaiz..jom la join skali..

    ReplyDelete
  8. Betul2 lucky la cik adik ni...Pe2 pun, keep it up !!! Time2 rezki murah ni, kena pulun btol2..Hikhikhik

    ReplyDelete

Mr. Nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...