Mr.Nuffnang sayer!!

SweeTy..

Tuesday, February 28, 2012

I love U...

Setelah sekian lame..
Akhirnye aku terpaksa akur..
Memang aku tak pernah mintak..
Aku jugak slalu elak dari "Love"..
Sehinggakan aku sanggup mengatakan

 
Aku abaikan sume perasaan itu..
Aku berlagak tidak perlukannya..
Tapi
Kali ni aku redha..
Aku pasrah..
Sekuat mane pun aku melawan, aku tahu akhirnya aku tak mampu untuk mengatakan "no"..
Mungkin kamu terlalu istimewa hingga mampu melemahkan aku..
Dan sekarang aku bangga..
Aku lah insan terpilih itu..
So..
Terimalah...
v
v
v
v
v
v
v
v


Ops... tertinggal satu uruf la plak..

Jap..jap..
V
V
V
V

Done Ilani...

Tak sampai ati untuk mengatakan "no" bila kawan mintak tolong..
Siyes sakit mate aku duk ngadap nk siapkan bende ni..
Td tu aku duk hafal skrip drama aku esok..
Hihihi!!

^_^

♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

Monday, February 27, 2012

Dream house...

Tengah siap-siap nk tido..
Tetibe dpt plak satu request ni..


So..
Aku kan ala-ala artis..
Tak sanggup nk hampakan peminat..
Mimie...
Sehari kalu tak poyo tak leh tido ke?
Ok, fine !!!
Aku nk ckp la ni..
Bukan psl cite aku n hostel yg tertangguh tu tp psl....


Umah impianku..

Ingt yg berumah tangga je ke bleh ade umah impian?
Aku pun ade laa..
Korang punye umah cmne?
aku?
Jom.....






Mcm ni je Mimie umah ko nak?

Yup..
Aku lg suke umah kayu..
Nmpk cam unsur-unsur tradisional..
Nampak simple..
Hiasan dalam umah pun nak simple jgk...
Simple yg menarik and unik laa...
So, haruslah kt kawasan kampung jd pilihan aku..
Kawasan umah kne luas..
sbb nnt senang cucu aku nk main petang-petang..hehehe!!
Nak wat bbq ng family, kawan-kawan ke pun snang jgk..
Siap bleh bercamping lg keliling umah aku tu..
Petang-petang aku bleh lepak depan umah..
Sembang-sembang sambil  mnum teh ..
mkn plak banana nugget or nama melayu nye adalah cekodok pisang..
Tak yah lepak kt mamak dah..
Hehehe!
Pastu nnt nk tanam bunga-bunga kt tepi umah..
Barulah sejuk cket umah aku tu kan?

Erm.. Nmpak gaye kne kawen dengan org yg cintakan alam semulajadi la gini ni..
Korang ade kwn cmtu tak?
Nnt knalkan dkt aku ye..
Hahaha!!
Make sure kwn korang tu tak tertukar yg semulajadi dgn buatan plak..
Maklumlah, skrang kn dah byk ciplak-ciplak ni..

Stop!!!
 tak leh share lebih-lebih..
Nnt korang tiru idea umah impian aku plak..

p/s: amacam shiha? puas ati dah dpt tau my dream house? hehehe!

♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

Thursday, February 23, 2012

Part 1: Me & Hostel..




 Nmpk tak word gedabak  tu?
Camne?
Korang ade ke memori kt tempat tu?
Ade yg kate hostel ni cam...


Sape yg kate gitu, aku nk tanye cket..
"Korang pernah rase ke camne duk kat jail?"
Hehehe!!
 
Tahun 2000, aku mule jejak kaki ke hostel..
Saat tu, rase mcm nak jerit satu dunia...
Yes!!!! Dapat duk hostel...
Kononnye best sgt duk jauh dgn family..
First day mmg hepi sebijik cam monyet yg main baju kt ampaian kt Uitm dlu tu..
Masuk mlm kedua, aku dah mule kembali mcm budak 6 tahun..
Ble nak tido je tetibe tingat kt umah..
Ape lagi, trus nanges la..
Aku pun ngaji sorang-sorang atas katil sbb kalu kt umah, ble tak leh tido, abah akan ngaji kt kpale aku smpi aku tido..
Sambil ngaji, sambil nanges..
Bukan mlm je aku nanges, tp tak kire mase..
Kekadang time kt klas, kt assembly, kt bilik...
Ble tingat je, aku mule la nanges..
Tp disebabkan dlm diri ni ade satu perasaan ego, 
aku elak dari nanges depan org..
 Haru sungguh la... hahaha!
Memang rase nk terbang balik je..

Nasib baik p.cik ketul-ketul ni tak wujud..

Pastu, makin stress plak ble masuk bab disiplin..
Pakaian haruslah kne ikut even kite tak pernah gitu...
Pastu makanan plak tau-tau je la hostel kn..
Kebetulan aku plak ade sikap tak elok cket..
Sikap tu namenye cerewet..
Hehehe!! Aku byk pikir negative dr positif..


Ni la makanan harian aku dlu.. Setahun hidup dengan buah ni..

Siyes leh kurus la duk hostel tu..
Tambah lg dengan aku yg mmg zero la bab-bab wat keje ni...
Tp no choices la..
Kne wat sendiri jugak ye...
Dekat 2 bulan jgk la aku berperang..
Berperang dgn diri sendiri..
Time tu siyes aku nyesal masuk situ n rase aku la manusia paling bodoh sbb terima tawaran tu..
Kalu tak kuat, mau aku tukar skolah dah..
Asik call kt umah tp tak de bende pun nk ckp..
Tanye soalan same je..
“ Ma wat mende?”
“Masak lauk mende?”
Nasib baik mak aku layan je soalan-soalan yang bukan standard exam aku tu..
Mekaseh ma..
Ape yang penting?
Bukan kerjasama ye tp aku berjaye habiskan 5 tahun di hostel tu..
Kt hostel mane?
Of course la the best hostel n school in my world.. 
Camne aku leh tahan duk situ?
Tunggu for the next stori...

♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

Tuesday, February 21, 2012

Bile perasa bercampur..

Vanila Coklat..
Tu aku panggil perasa bercampur..
Last-last jd haru biru.


Korang tgk tak citer tu?
Tu la slh satu cite yg aku layan tyme mlm..
Kalu tak, mase aku lbh byk depan laptop ni..
Sampai dah biru mate aku ni duk ngadap laptop..
Cket je lagi aku plak yg nk masuk laptop ni..
Aku geram plak tgk citer tu..
Ngape la suke benor runtuhkan masjid org ni..
Pastu perangkap tu plak asik gne ubat kasi pening,,
dan-dan je dpt ubat pening tu..
Minum seteguk dh pening..
Tak bleh ke minum seteguk.. sejam pastu baru pening?.
Tak tgk kan kate tak menyokong cite mlayu plak..
Lg satu, tak bleh ke kalu wat cite tu biat nmpak logik cket..
Byk sgt cite yg menunjukkan ketidaklogikan skrang.
Pelakon sume mmg muke yg bleh cari makan laa..
Tp..
bab lakonan plak, more to kayu..
Sori.. Ok, Jgn suruh aku plak berlakon..
Mmg trus jadi keras cam besi la...
Ok.. Stop membebel Mimie!!
Good Nite!!!

♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

Monday, February 20, 2012

Letter for My Future Husband

Assalamualaikum..
Kepada my future husband..
Saye masih tak tau sape kamu..
Saye tak tau kite pernah jumpe ke tak...
Di usia suku abad ni, saye mengharapkan kamu bukanlah seperti superman..
yg  suke membuat keputusan sendiri..
suke bertindak sendiri..
bukan jugak seorang yg perfect..
kerana sy seorg yg tidak sempurna utk menerima kesempurnaan..
Cukup la mampu menjage saye...
Lindungi saye..
&
share everything with me...
Berjalanlah di sisi saye..
Bukan di depan saye juga bukan di belakang saye..

 -Only Me-

♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

Sunday, February 19, 2012

Bila Aku Sudah Berteman..



March 2011, aku mule ade teman sendiri..
Slalu ikt aku gi mane-mane..
 ‘Cik Puteh’ name diberi..
Nak modern cket aku bg name Myvito..
Hehehe!!

Mule-mule bawak Cik Puteh, aku dh start komplen..
Aku ckp  goyang n tak best nak-nak ble kt selekoh..
Tak same cam bawak kete wira..
So, abah aku pun antar la kt mekanik sorang ni..
Direndahkan la Cik Puteh tu tp still tinggi dari aku la..
Sbb tu aku terpakse panjat krusi ble nk mandikan Cik Puteh..
Yg ntah papenye, aku terpakse lipatkan kaki kiri ble bawak Cik Puteh..
Sebab Cik Puteh ni auto..
Kaki kiri aku plak ske benor bergerak..
Sibuk nk tekan brek dgn kaki kiri..
Sebulan jgk aku bawak kete mcm tu..
Yg lebih haru ialah..



Tu die “P” yang gedabak  mak aku tampal kt kete aku even aku punye ‘P’ dh tamat tahun pertengahan tahun 2010..
Sanggup tu bli saje nk tmpal kt kete aku..
Hahaha!!
Mekaseh ye ma..
Nk mintak tmpal ‘P’ tu smpi 7 tahun pun tak kesah..
Tp yg bhg depan punye dh tercabut..


Ape jadi ble aku mula dh bawak Cik Puteh ni?
Bedebuk!!!
Ya Allah..aku langgar anak kerbau sape plak ni..
Cmne leh aku tak nampak?
Adoii...Ngape la die melintas tetibe ni..
Laju plak tu..
Intai kt side mirror, tgk dah lari dah..
Yang sebenarnye **** dh langgar kete aku..
Nasib baik tak de pape..
No aku je retak seribu..
Samak je laa..

Suatu petang time balik keje..
Sreeekkkkkkkkk..
Aduh... terkena jgk..
Tu laa...
Bajet hot sangat..
Ops.. Bukan bajet hot laa..
Bajet dah lepas td..
Aku langgar moto adik aku tyme nak masuk umah..
Ade la calar cket kt tepi pintu penumpang sbelah aku tu..
Tp aku cm biase wat muke tak bersalah ble mak aku start ceramah motivasi die..
Penat  dh jd mmg dengar x dengar je mak aku ckp ape..
Pagi-pagi esok tgk calar tu dh nmpak tak nmpk jee..
Rupe-rupenye mak aku tolong polish..
Mekaseh ma...

Suatu pagi yg lain plak di simpang 3,
Aku nak kuar then ade satu kete tu nk masuk..
Jalan tu plak tinggi n sempit..
Aku ngelak cket..
Kraaaaaaaakkk..
Erm.. Sah dh bergeser dgn jalan..
Sape suruh rendahkan kete..
Tak pasal-pasal abes berkerutu kt bumper tu..
Tak lame lpas tu
“K.mie, antar kete tu kt Abg Ro..Mintak die sembur.. Takut lame-lame berkarat. “
Cam biase la mak aku kn..
Ingat ma nak tolong bayar, skali kne bayar sendiri..
Mmg anak bertuah aku ni..
Hahaha!

Di pagi yang lain plak,
singgah kt skolah drop adik aku dlu..
Ble grak cket, tetibe 2 anak kucing ekor lintas jalan tu..

Aku pun slowkan la kete tu..
Tunggu2 smpi sudah anak kucing tu tak smpi seberang jalan..
Rupe-rupenye anak kucing tu lompat ikut rim kete aku then masuk dlm engine..
Wooo..
Abah aku la plak yg dtg jd hero..
Mekaseh abah..
Ma aku ckp
“Org lain bawak kete ok je, k.mie  bawak kete macam2 hal”


Pade pagi lain yg indah plak..
Ops.. sudah lewat..
Tekan laju-laju minyak tu..
Tetibe..
Gedeguk..
 masuk lopak air gara-gara nk elak lembu n kete dari depan..
Tak bleh nk brek sbb tgh laju n dekat selekoh..
Kete blakang pun dekat sgt..
Ingat ok je..
Skali penahan bumper leh tercabut n terlekat dkt tayar..
Mmg patah la kalu aku gerak..
Kt bumper tu jugak skali lagi berkerutu..
So, terpakse tunggu abah aku dtg jd hero lagi..
Nasib baik tak de monyet yg dtg teman aku pg tu..
Biase, area airport Kerteh tu mmg byk monyet..
Lewat jugak masuk keje akhirnye..

Tu blom masuk lg bab mak aku wat inspection petang-petang tyme aku balik keje..
Tak pasal-pasal kena sembur kete dlu..
Aku saje je nk praktis belah kek tyme kawen nnt..
Tu yg aku belah kek yg kat tgh jln gne tayar tu..
Dulu la, skrg dh tak wat dah..
hehehe!!



p/s: Dah mule hafal doa naik kenderaan since masuk lopak tu.. Alhamdulilah.. Jgn bawak laju-laju jugak!!!

♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

First time bawak kereta..

Pagi-pagi td tgh mandikan teman setia aku tu
Tetibe..
Timbul plak idea nk tulis tajuk ni..
Korang ingt lagi tak kali pertame korang bawak kete?
Ape korang rase?
 Aku start amik lesen tahun 2007..
Mesti ramai yg amik pas SPM tu kan..
Aku amik SPM tahun 2004 tp aku sediakan 10 alasan yg ntah pape kt mak aku ble mak aku suruh amik lesen..
Yang sebenarnye, aku ni penakut.. 
Motosikal langsung  tak reti nk bawak..
First ujian aku fail yg part naik bukit tu..
Terpakse tangguh satu sem sbb mase tu dh start stadi balik..
Nasib baik second tyme punye lulus..
Mase lulus tu, rase hepi gler-gler laa...
So, 14 Mei 2008 aku baru dapat lesen ‘P’..
Bangga kot tp...
2 tahun lesen ‘P’ tu aku simpan leklok je dalam purse aku..
Memang aku tak bawak langsung...
Stakat reverse kt garaj kete ade laa..
Nak gi mane-mane memang mak aku antar..
Sampaikan nak gi pasar minggu yg 5 minit dr umah tu pun aku gi dengan mak aku..
Haru sungguh kan..
Tp yg bestnye, mak aku tak de plak bising-bising ble mintak tolong antar nak gi jumpe kawan atau nk gi mane-mane..
So, bleh kate mane aku pegi, mmg mak aku ade..
Sebenarnye, mak aku ni cm susah cket nk lpas anak-anak die..
Kalu nk kate sbb aku sorang je anak perempuan, tak jgk..
Sbb adik-adik aku yg lelaki pun mak aku tolong antar n amik ble nak kuar even dh ade lesen ..
Stakat  ni, kitorang redha je ble ma antar..
Sbb tu  smpi skrg, ble nak gi mane-mane, aku lebih senang gi dgn mak aku..
Hahaha!!
Satu hari tahun 2011, kt umah tak de sape-sape..
Yg ade hanye aku n my little bro..
Budak tu plak sesuke ati die je nk gi skolah kul brape..
Tgh-tgh duk lyn tv, tetibe die kuar dah siap dengan baju tadika die tu..
Ayooo.. cmne nak gi skolah ni..
Sape nk antar..
Aku pun usha line baik punye, skali tak sape yg bleh aku mintak antarkan budak ni..
Aku pun wat-wat brani amik kunci kete yg tersangkut..
Nak reverse kete tu pun dh amik mase 10 minit dh aku rase..
Naik berpeluh la jgk aku dgn baju tido pink aku tu..
Akhirnye, dpt jugak aku kuarkan n bawak slow-slow..
Pas antar adik aku tu, timbul plak masalah baru...
Aku tak bleh nak kuar dr simpang yg berbukit tu..
Asik mati je kete tu..
Kete manual, nk wat cmne...
Try-try ingt balik ape yg pernah blajar, dpt jugak aku kuar dr simpang tu..
Tp smpi umah aku ltak je kete depan umah..
Tak reti nk masuk balik dlm garaj..takut masuk longkang...
Sejak ari tu, aku pun mula ringan-ringankan kaki tekan minyak kete tu..
Mak aku pun mcm dh yakin cket nk lpas aku bawak kete..
Dah bleh gi library n pasar minggu sendiri...
Horray!! Horray!!





♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

Tak kisah pun...

 Gotcha!!!
Tetibe rase nk menulis di pagi ari...
Sebab?
Semalam aku terime lagi 'pujian'..
Hah? 
"Erm..'tinggi' btol la awak ni..."
Dush!!
Sarcastic sungguh yee..
Jujurnye, ayat mcm tu langsung tak menjejaskan confidence level aku..
Yes... 
Tak berkudis cket pun dengar..
Tp yg penting aku slalu berangan bestnye kalu aku dpt pakai uniform..
Bukan uniform pengakap korang tu yee..
Yg tu aku bleh bli je..
Stop dreaming la Mimie!!
Tinggi ko tak sampai 150 pun..
Hahaha!!
Even dh umur 25 skrg, masih ade yang bertanye" Tak gi sekolah ke ari ni"
"Sekolah form brape?"
Wow!!! Mesti aku nmpak mude kan.. hahaha!!
Aku pun x tau ngape aku tak tinggi sgt..
Berat?
 Balance la dengan tinggi aku tu..
Mase aku mule-mule kt Uitm dlu, berat aku turun smpi 36kg..
Agaknye sbb Uitm tu berbukit-bukit..
Byk lemak ilang ble asik menapak gi klas..
Skrg dh ok dh berat aku tu..
Aku plak jenis mudah turun berat badan.. 
Agaknye metabolism aku tinggi kot..
Ade majalah tu ckp minum air kosong mmg tingkatkan metabolism..
Yelaa...
Dari kecik tekak aku hanye terime air kosong..
Air gas mmg tak brape nk sentuh..
Kecuali air isotonik tu..
wahaha!!
Dah besar-besar skrg baru aku blajar minum air teh dan sepupu-sepupunye..
Sbb tak de lagi stakat ni mane-mane tuan umah yg angkat air kosong ble aku gi umah dorg..
Kne blajar amik ati tuan umah la jgk kn..
Karang dorg ingat aku sombong plak tak minum air yg dorg bg..
Sbb tu jgk, aku mmg kadang-kadang je buat air..
Hihihi!!
Ok, so pade sesape yg yg suke sebut-sebut psl tinggi aku ni, dun wori yee..
Tak kecik ati pun
sbb 
I m really proud with myself..

 

♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

Saturday, February 18, 2012

SE: Surprise on 13 Feb

13 Feb 2012..
Lebih kurang kul 3.30..
Eh, ade miss call..
Mesej pun ade..
Erm.. peminat mane plak cari aku ni..
Oh.. Syazrah..
Ajak aku kuar mlm ni?
Ok gak..
Kot2 ilang stress aku tgh byk keje ni..
Set.. 
Kul 8 kurang lebih gerak dr umah gi


Then, jumpe Syazrah n Fizah dekat


Org famous cm kitorg ni mmg sesuai jumpe kt dlm ni..
hehehe!!
Discuss punye discuss, Fizah ajak gi mkn kt restoran SeaFood mane ntah..

Ready.. Set.. Go!!
Ingt kitorang nk race kete ke?
Bukan.. tp drama beberape babak start ye..
Tetibe Fizah n Syazrah leh pusing kt Petronas plak..
Agaknye dorg saje nk check keluasan Petronas yg sebelah Mesra Mall tu..
Otw ke restoran yg aku pun x sure kt mane tu, Fizah call ckp tukar ke McD plak..
Ok.. Tak kisah jugak..
Elok je traffic light tu ijau, Syazrah leh plak wat U-Turn..
Patutnye masuk kanan je...
Nasib baik aku berade di jalan yang benar..hehehe!! 
Pening kot mlm2 ni..
Plak tu dh pukul 10 tyme tu..
Nak masuk je McD,  aku terpandang

No cantik dah..
Agaknye tuan kete tu berangan nk jd James Bond kot..
Tu yg bli no James Bond terbalik tu..
Tp ngape kete die cm kotor sgt?
(Nada busuk ati)
Hehehe!!

Aku: Tu mcm kete Pejo kan?
Syazrah: X tau..(smbil angkt-angkat bahu) 


Makan bubur je..
Thanks Fizah blanje bubur sedap tu..
Lenkali leh blanje lagi..

Tengah-tengah sedap aku melantak..
Ain plak call..
Nak cakap ng aku?
Mesti la bleh..

Ain: Sape lg ade tu?
Aku: Syazrah n Fizah laa..Ngape tak join?
Ain: Ade keje..
Ayat last die...
Ain: Kem salam kt sume yee..
Aku: Ok..( muke conpius.. Baru je jumpe td, dah kim slm dah.. Rindu benor kt Syazrah n Fizah agaknye)

Sambung menyuap bubur ye...
Tetibe, Syazrah yg dari luar dtg ckp mak aku cari aku kt luar..
Anak yg slalu ditemani mak ni pun trus rase nk pecut 140 KM je dengar perkataan mak..
Tp x tercabut pun pintu McD tu aku langgar..
hehehe!!
Eh...
 Kuar-kuar je dari situ, nmpak plak 
v
v
v
v
 
Aik.. Jd guard McD plak ke?
Cam muke kwn aku tyme skolah dlu..
Tp kwn aku dlu tu kurus cket laa..
Hahaha!!

Alaa...tak heran sgt kalu nmpak muke 'JamesBond' palsu ni kt Kerteh..
Die kn mmg berumah tangga kt bawah obor yg tinggi tu..
Sebab die la, api tu tak padam2 even ujan lebat skali pun..
hehehe!!

Ble nk teruskan langkah ke kete je, Syazrah panggey balik..
Pusing je, terus nmpak...
v
v
v
v

Cmne leh ade sini..
Apesal aku leh tak perasan td..



Join lepak skali la gini..
Waaa.. ade kek lagi..
Br je ptg td ade wat request nk kek tu..
magik kn..

Duduk-duduk je..
ade plak nyanyian lagu...

Not bad la suare korang..
Mesti byk kali dh praktis ni..
Sape nk kawen leh panggil dorg wat persembahan..
hehehe!!

Tetibe..

Eh.. ni tmpt car wash ke?
 Sembur my car laa...
 Not me...

Otomen pun tak dpt menandingi lembaga ini...
Huhuhu!!

Ilmu gune-gune ke ape ni..
Cair taik tlinge dengar bunyi buih tu..
 
Yg paling penting...

 
 Tudung baruku telah dirasmikan oleh beliau..
Jage la nnt...

Akhirnye..

Nanges tersedu-sedu..
Aku report kt bomba nnt korang sume..

Nasib baik...
V
V
V
V

 
Ade yg pujuk..
Dua plak tu...
Mekaseh Syazrah..

Then...

Kena ugut akan disembur lagi kalu tak share adiah ng die..
huhuhu!!

Muke eksited gler lpas peras ugut adiah aku tu...
Mmg suke benor dengki ng aku kn?

Siap nk bukak kt situ trus tu..
Kalu tau cmni, aku bungkus katak sekor td...
Tak de la nk berebut adiah ng aku..

Jom kite makan kek plak...

Cantik kn kek yg aku wat tu?
Ade sesape nk tempah?
Sedap plak tu..
mmg hebat la aku ni bab-bab buat kek ni..
hahaha!!

Pang..pang..pang..

 'Selama ini kumencari-cari..
teman yang sejati..
buat menemani..'
Ingt tak solo nasyid ni dlu?
Siap wat persembahan lg mlm tu..
hehehe!!

Muke kenyang pas mkn kek..
yg sorang tu je kenyang sbb dapat adiah..

Tangga menuju ke tua la ni..
hehehe!!

Nak balik dh ke?
Tak lg laa..
Aku sebenarnye rakyat Malaysia yg baik..
Tak suke sgt langgar peraturan ni..
TAPI..

Dipaksenye plak aku main bunga api..
Mmg btol2 pembuli ni..

Adik...
Jgn main kt kotak elektrik tu..
Terbakar McD ni..
( Jeles plak akak McD ni..
Nak join ckp je laa )

Tak pe la akak tak kasi main..
sy nk jadi duta bunga api leh tak?
Hehehe!!

Pape pun..

 
Thanks a lot my frens...
 
 To:
Syazrah:
mekaseh ye for adiah n sedarkan saye yg ble berjalan kne tgk kiri kanan..
Bukan lg berjalan mcm meredah awan biru..
tak de traffic light katekan..
Nnt main boling kt MM nk?
hahaha!!
Fizah:
Mekaseh for bubur.. lakonan pun mmg menjadi even dlm bdn tak sehat..
 dh byk praktis ey..Nnt lepak sesame lg yee..
 Pejo:
Mekaseh jgk.. Ok jgk kalu tukar career jd guard kt McD..
Mesti mkn ramai yg dtg McD nnt..
 Mmg suke 'James Bond' ke?
Dr. Hamdi:
Mekaseh sesangat sbb snap sume pic yg mmg sy tak dpt control ayu..
 So, terserlah Mimie sebenar...hahaha!!
Amirul:
Mekaseh ye.. Lame tak tgk.. Kene test suare lg nnt..
Fuad:
Hahaha!! Mekaseh sesangat sbb jd 'Transformer' mlm tu..
Mmg sgt lawak..
Mekaseh jgk sbb ade godek2 my blog ni smpi leh tanye soalan psl org 'JPJ' tu..
Itu kisah silam saye dh..
Sufi:
Mekaseh jgk sbb menyanyikan lagu plg famous di dunia tu..
Tak de cancelkan date kan dtg mlm tu?
hehehe!
Ok laa..Tu je kn..
Eh..
Ade tertinggal plak..
Fizie :
Me as penyimpan kecik Fatihah Wahab ade pesanan dari beliau..
Die kate sepatutnye die yg buat sume tu kt saye tp telah dilakukan oleh kamu..
So, mekaseh byk2 dari die sbb dh hepikan kawan die yg paling best ni..
Kn Tihah?
hehehe!!
From me, 
Mekaseh sesangat sbb wat surprise tu even katenye tak berape sehat.. 
Sori la tak bg adiah pape sbb tak prepare pun..
Kalu tau nk dtg, dh prepare katak siap2..hehehe!
Terharu?
 Haruslah..sgt2 ok!!
Tak sangka pandai wat magik.. Pasni leh wat request lg tak?
^_^
Camne?
Puas tak dpt balas dendam sbb kene baling telur tu?
hahaha!!

For all my frenss..
Tenkiu soooooo Much
&
Sayang kamu sume...
 



 
 
 

 











♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

Mr. Nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...