Mr.Nuffnang sayer!!

SweeTy..

Monday, January 31, 2011

Aku Dah Selamat...

Wacha!!!
Hehehe!! aku nak smbung story-morry aku ni..
Sorry la yang komen citer tergantung tu..Takut korang bosan je..Tu yang brenti tu..
eh..korang tau ke citer mane yang aku nk sambung ni? Citer ni...
Skali lagi..meh dekat-dekat nak sambung stori..
Hish......

Aku pun sampailah kat depan pintu besat toilet tu.. Tu pun lepas sorg pak cik cab ni tunjukkan kat aku jalannya.. Sampai-sampai je, aku tengok toilet gelap gelita.. Maknanya, memang tak de sesape kat toilet tu.. Dah la tersorok di sebalik bangunan, gelap lak tu.. Bleh kate, kalu ade sesape buat pape yang kurang baik kat kite, memang orang tak nampak la.. Disebabkan aku dah tak leh buat pape, aku terjah jugak la kat toilet tu.. Aku bukak lampu dlu la kasi cerah..Toilet tu plak jenis yang macam ala-ala kat shopping complex tu.. Masuk pintu utama dulu, pastu baru diasingkan pintu toilet laki dengan perempuan.. Walaupun aku dah nak terbuang, sempat lagi aku lihat papan tanda.. Yelaa, kot-kot tersalah masuk toilet laki..

Selepas menunaikan hajat, baru je nak keluar, aku terdengar suara lelaki dalam toilet tu.. Terus aku terkejut.. Aku pun terus kuar dari toilet tu untuk ke pintu besar tu.. Sekali aku nampak ade sorang guard india kat toilet tu..Eh, aku tak ingat laa..Sorang ke dua. Yang pasti guard tu kat dalam tu jugak la dan pintu utama toilet tu dah ditutup dan dihadang sekali dengan kayu. Terkejut aku tengok..Terus panik.. Kebetulan ade sorang lagi  dalam toilet  laki. Guard tu tanye aku kawan aku ke kat dalam toilet laki tu.. Aku yang tengah gelabah tahap ape pun tak tau la terus ngaku laki dalam tu kawan aku. Padahal aku tak tau pun sape. Guard tu cakap die nak bukak pintu nanti laki dalam tu kluar. Biar kitorang keluar sekali sebab die nak kunci toilet tu. Tak mau bagi orang masuk dah.

Aku yang tengah cuak ni masuk balik dlm toilet perempuan. Aku try cool balik.. Sambil-sambil tu aku try ingat balik step-step nak pertahankan diri yang pernah aku belajar..hahahha!!  Sempat jugak aku call Incik Superman aku tu. Nasib baik call aku di pagi buta tu dijawab. Terkejut die dengar aku cakap aku dikurung dalam toilet tu.. Ble aku jenguk balik ke pintu utama, empunya badan dalam toilet laki tu pun kluar.. Ya Allah, malang sungguh nasib aku. Die bukan penumpang macam aku tapi guard jugak rupenye. Dari segi percakapan, aku tak rase die orang Malaysia.... Guard yang India tu terus tanye balik ngape aku cakap org kat toilet laki tu kawan aku... Aku buat selamber je la jawab aku tersilap..tyme tu aku masih lagi cakap phone dengan Incik Superman aku tu... Bler guard tu bukak je pintu utama tu, terus aku lari ke bas aku.. 

Tengah-tengah lari tu, terserempak balik dengan pak cik cab yang tolong tunjukkan toilet tu.. Die sempat tanye aku ok ke tak.. Aku cakap aku ok je.. Hihihi!! Nasib baik tak de pape.. Pak Cik bas pun dah tunggu aku tyme tu. Aku naik je terus bas jalan dan bawak aku ke Shah Alam.. 

Alhamdulillah, takde pape yang bukan-bukan terjadi.. 

Moral of the story: Jgn degil-degil.. Dengarlah nasihat dan fikirlah sebaiknya sebelum bertindak.. ^_^
p/s: nanti aku citer lagi kesah lain..pasal diri terancam jugak..hehehe
♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

5 comments:

  1. huhu saspen je. mjur xde pe blaku. ;)

    ReplyDelete
  2. @ miss dorayaki
    mmg sgt suspen..
    cuak lebih...
    trauma...

    ReplyDelete
  3. moral of story..
    jangan kencing malam... hihihi

    p.s : jgn marah aa...

    ReplyDelete

Mr. Nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...