Mr.Nuffnang sayer!!

SweeTy..

Wednesday, May 2, 2012

Special For U My Friend..


Entri yang masak ranum dari aku..
Aku peram ni dah lame…
So, Alkisahnye…..
V
V
V
V
V
15 April 2012…
Erm.. dh nk dekat dah birthday dayah ni..
19 April ni..
Nk kne wish kul 12 mlm ni..

V
V
V
 
20 April 2012..
Alamak!!
Aku lupe nk wish birthday Dayah…
Aduh…cmne nk buat ni…
Patutnye aku set as note kt hp la baru ni…
Mesti Dayah tunggu aku wish ni..( Btol tak Dayah? Hehehe!)
So, ari ni setelah hampir setengah bulan berlalu…

V
V
V
 V 



First thing is…



Aku siyes tak sengaja…
Sebenarnye, aku dibizikan oleh keje-keje yang tak pernah setel tu..
Tu yg jd lost jap tu…
So?
Aku nk wish ko

V
V
V


Ingatkan nk wish 20 aribulan tu tp rase serba salah plak…
Tangguh punye tangguh smpi ke ari ni..
Tu pun setelah puas pikir cmne nk wish kt ko ni..

 Makan pun tak berselera taw!!

Nasib baik ade teman aku ni yg rela ati jadi perantara..
Aku ade adiah spesel nk bg ko ni mak cik..

Jeng...

Jeng…




So, ko kne dengar la aku ‘menyumbangkan’ lagu tu..

video
 
 Hahaha!! Sori la tak best..
Aku try je…
Aku doakan moga ko slalu bahagia…
Murah rezeki..
Aku tau ko slalu rindu aku even ko tak pernah ngaku..
Sbb tu ko suke call aku kan? Kan?
Hahaha!!
Ok la, all the best ye mak cik!!
^_^
***________________________________________***

Korang nk knal ke sape dayah ni?
Die ni sebenarnye antare best fren aku la mase kt Uitm dlu..
Die orang pertame yang aku rapat..
Sebilik n satu klas ng aku mase Pre –Law..
Siap duk sebelah aku lagi tu dalam klas…
Merangkap Housemate n Roommate aku tyme degree..
Die ckp muke aku innocent je..
Sbb tu die nk kawan ng aku..
Nmpak sgt aku ni muke baik kan…

 See?
Dayah buat 'best' sbb dpt kawan dgn aku..
hehehe! 

Mak cik ni mmg suke ikut aku gi mane-mane…
Tak caye?
Meh tgk ni…

 Dayah ikut aku gi Pantai Morib..


 Di saat aku nk bawak diri tinggalkan Malaysia...

Dayah jugak la yang datang rayu-rayu jgn pergi..

Ok laa, 
tak mau la tunjuk banyak-banyak..
takut kne saman malu dengan puan lawyer ni plak..
Ok..
Peace..
^_^

♥ Thanks For Reading ♥

javascript:void(0)

0 comments:

Post a Comment

Mr. Nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...